D-Marin İtalya'nın en değerli premium marina grubunu oluşturuyor

İtalya'da 6 premium marina işleten D-Marin, son olarak Cinque Terre yakınlarındaki Porto Mirabello marinasını, Akdeniz’deki marinaları arasına dahil etti. La Spezia'da yer alan Porto Mirabello marinası; 12-140 metre arasındaki 407 bağlama seçeneğiyle 40.000 m2'lik bir yarımada üzerinde bulunuyor. Livorno'da da yeni bir marina inşasına başlayan D-Marin, ek olarak Liguria'daki Varazze'de Azimut Benetti'nin kurucuları olan Vitelli ailesi ile ortak bir marina işletiyor. D-Marin’in bu yatırımları, İtalya'nın en çok rağbet gören bölgelerinde, rakipsiz seyir seçenekleri sunma hedefinin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:33

İSTANBUL (İGFA) - Premium marinaların seçkin markası D-Marin, Genoa Boat Show'da düzenlediği basın toplantısında, Akdeniz'deki en değerli marina grubunu oluşturan İtalya'daki genişleme planlarını açıkladı. D-Marin kısa süre önce İtalya'nın La Spezia Körfezi'nde yer alan ünlü bir süperyat marinası olan Porto Mirabello'yu satın aldı.

D-Marin'in portföyünü geliştirmek için devam eden yatırım stratejisini yansıtan bu satın alma,  D-Marin’in İtalya'daki varlığını ülkenin en prestijli yatçılık destinasyonlarından bazılarında altı marinaya çıkardı. D-Marin Genoa Boat Show’da gerçekleştirdiği basın toplantısı esnasında, tesislerde yapılacak iyileştirmeler, yerel toplum ve ekonomi üzerinde planlanan olumlu etki de dahil olmak üzere marinaya ilişkin vizyonunu paylaştı.

PORTO MİRABELLO; HELİKOPTER PİSTİ, YEMEK SEÇENEKLERİ VE BUTİK ALIŞVERİŞ İMKANI DA SUNUYOR

Porto Mirabello, Liguria bölgesindeki Aregai ve San Lorenzo'nun ardından D-Marin'in sadece 2024 yılında seçkisine eklediği üçüncü İtalyan marinası. Dünyanın en büyük ve en önemli süperyatlarının taleplerini karşılayan Porto Mirabello, 407 bağlama yeri kapasitesine sahip. Marinanın ayrıca helikopter pisti, yemek seçenekleri ve butik alışveriş imkanı gibi lüks olanakları bulunuyor.