Hava Durumu

Çayırovalı gençler tatillerini halı sahalarda geçiriyor

Çayırova Belediyesi’nin yakın zamanda ilçeye kazandırdığı 15 yeni halı saha, Çayırovalı miniklerin ve gençlerin yaz tatillerinde vakit geçirdiği yerler oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 16:51
Kaynak: İGFA
Çayırovalı gençler tatillerini halı sahalarda geçiriyor

KOCAELİ (İGFA) -  Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki çocukların ve gençlerin spor yapması için tüm imkanlarını seferber eden ve bu doğrultuda ilçenin spor altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren yerel yönetim, ilçeye kazandırdığı yeni halı sahalar, yaz tatilinde cıvıl cıvıl oldu.

Kentin 13 farklı noktasında inşa edilen 15 halı sahada, Çayırovalı çocuklar ve gençler, gönüllerince spor yapma imkanı buldu.

Çayırova’nın uygun alanlarına ve parklara inşa edilen halı sahalardan ücretsiz olarak faydalanan Çayırovalı çocuklar, kendilerine bu imkanı sunan Çayırova Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

SOSYALLEŞME İMKANI SAĞLIYOR

Yaptığı yatırımlarla ilçenin spor altyapısını güçlendiren Çayırova Belediyesi, inşa ettiği halı sahaları Çayırovalı çocukların ve gençlerin yanı sıra ilçedeki amatör spor kulüplerinin de kullanımına açtı. Çayırova’da sadece çocukların değil 7’den 70’e herkesin spor yapmasına olanak sağlayan halı sahalar, Çayırovalıların sosyalleşmesine imkan da sağlarken, Çayırovalı çocukların ve gençlerin fiziksel gelişimlerini de destekliyor.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.